7 Redenen om te kiezen voor een nieuwbouw woning

 

Het kopen van een nieuwbouwhuis biedt je tal van voordelen. Wat dacht je van het comfort en de energiezuinigheid? En dat je de komende jaren geen omkijken hebt naar het onderhoud en je alles helemaal naar jouw smaak en idee kunt inrichten? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Hieronder delen wij 7 redenen om te kiezen voor nieuwbouw. Wil je nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl

… meer kwaliteit

Je nieuwe huis wordt volledig nieuw gebouwd met degelijke, onderhoudsvriendelijke materialen. Alles is nieuw en fris en we zorgen voor de beste kwaliteit, waardoor je kunt rekenen op ongeveer vijf onderhoudsvrije jaren. Je hoeft voorlopig niet te klussen dus!

…meer op maat

Je kunt je nieuwe huis helemaal afstemmen op jouw persoonlijke woonwensen. Een andere indeling of uitbreiding wordt eenvoudig meegenomen tijdens de bouw en uit de meer- en minderwerklijst kun je uitgebreid kiezen voor extra stopcontacten of lichtpunten en andere binnendeuren en dergelijke. Bij de oplevering is alles naar je zin, je kunt zo verhuizen!

… meer comfort

Je nieuwe huis voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen en dat maakt het wonen in een nieuwbouwhuis extra comfortabel. Het dak, de gevels en de woningscheidende muren zijn goed geïsoleerd, waardoor je geen last zult hebben van kou, hitte en geluid van de buren. Bovendien is de woning uitgevoerd met een geavanceerd ventilatiesysteem en verwarmingsinstallatie. Met nieuwbouw kies je voor kwaliteit en comfort!

… meer garantie

Je koopt je nieuwe huis met een garantie- en waarborgregeling. Dit betekent dat je bepaalde zekerheden hebt die bijzonder prettig zijn. Hierbij moet je denken aan garanties op bouwtechnische onderdelen van je huis, maar ook aan een afbouwgarantie als de aannemer failliet zou gaan tijdens de bouw. Zo ben je als koper optimaal verzekerd bij het kopen van een nieuwbouwhuis.

… meer besparen

Je nieuwe huis wordt volgens de laatste eisen en technieken gebouwd en heeft dan ook het energielabel A. Zeer energiezuinig dus. Hiermee dragen wij als ontwikkelaar ons steentje bij aan een beter milieu en spaar jij als koper straks geld uit op je stookkosten. Je profiteert niet alleen van een lagere energierekening, ook de hypotheekvoorwaarden kunnen hierdoor gunstiger uitvallen. Vraag je hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

…meer veiligheid

Nieuwbouwhuizen worden gebouwd volgens hoge veiligheidsregels. Dit betekent dat de woning voldoet aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie, zoals verlichting bij buitendeuren, een rookmelder op een centrale plaats op elke verdieping en zicht vanuit de hal op degene die voor de deur staat. 

…meer voorbereid op de toekomst

Bij nieuwbouw staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Bij de bouw wordt dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien kiezen steeds meer aannemers voor verantwoord gekapt hout. Nieuwbouw belast het milieu minder en zorgt voor een lagere uitstoot van Co2. Kies ook om deze reden bewust voor nieuwbouw!