Verkoopinformatie

Casa Vita is een bijzonder nieuwbouwproject gebouwd in hout in een natuurinclusieve setting. Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren over de techniek, voordelen van nieuwbouw en de aan te leggen binnentuin en parkzone is ervoor gekozen om een gespecialiseerd nieuwbouw verkoopteam de verkoop te laten verzorgen. Voor meer informatie over de verkoop van de woningen in Casa Vita kan contact worden gezocht met Miriam Heijnens & Karin van Zuilen.

Miriam Heijnens

Sinds 2005 houd ik, Miriam Heijnens, me als nieuwbouwmakelaar bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten. In opdracht van Blauwhoed help ik bij de verkoop van de nieuwbouwwoningen in Casa Vita. Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om het project grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks het nieuwbouwhuis als een nieuw Thuis voelt.

Karin van Zuilen

Mijn naam is Karin van Zuilen, Freelance Nieuwbouwmakelaar. De woningmarkt heeft me altijd al geïnspireerd; de woningen, de architectuur en de samenwerking met hun omgeving. Daarom begon ik als 19-jarige vrouw vol enthousiasme bij een Makelaarskantoor in de regio Utrecht. Mijn specifieke interesse bleek al snel bij nieuwbouw te liggen. Na vele jaren in de nieuwbouwmakelaardij ben ik vol enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart met Wauw Nieuwbouw en verzorg ik nu ook de verkoop van Casa Vita. Ik kom graag met geïnteresseerden in contact om de woonkansen in dit bijzondere nieuwbouwproject te bespreken.