Casa Vita is vernieuwd!

Leuk nieuws! Inmiddels is 70% van de woningen in Casa Vita verkocht. De verkoop verloopt dus goed. In de afgelopen weken is gebleken dat er veel animo is voor de Tuinappartementen en de Parkstudio's. Om meer mensen een woonkans in Casa Vita te geven, hebben wij besloten om het woningaanbod van Casa Vita aan te passen. Daarom zijn er vier Parkstudio's en twee Tuinappartementen toegevoegd aan het woningaanbod. 

Wil je graag in aanmerking komen voor één van deze woningen? Schrijf je dan in door het Digitaal Inschrijformulier te doorlopen. Dit formulier is te vinden in de eigen account omgeving, door eerst als geïnteresseerde aan te melden. Heb je al een account? Ga dan naar inloggen. Vul het inschrijfformulier volledig in en onderteken hem. Wij geven iedereen een gelijke kans door middel van digitale loting. Er is deze keer geen voorrangsregeling. 

Inschrijven op dit nieuwe aanbod kan tot donderdag 29 december 12:00 uur. Daarna wijzen wij de bouwnummers toe en word je gebeld door één van onze makelaars met dit goede nieuws. Als je geen woning hebt gekregen, dan krijg je een mail van ons waarin staat dat je op de reservelijst staat. 

Wil je gelijk informatie over de nog beschikbare woningen? Bel dan met een van onze makelaars:
Karin van Zuilen: 06-15072125
Miriam Heijnens: 06-14387903


Terug naar nieuwsoverzicht