Participatieavond openbare ruimte & mobiliteit

Kom op woensdag 13 oktober 2021 van 19:00 tot 21:00 naar restaurant Tout Le Monde (Noordweg 19, Pijnacker) om jouw mening te geven. Wij zijn erg blij dat weer een fysieke avond kunnen organiseren om met jou in gesprek te gaan. Samen met de ontwerpers van Urban Synergy presenteren we deze avond de inrichting van de openbare ruimte en de mobiliteitsoplossingen.

Denk met betrekking tot de inrichting van de openbare ruimte aan de locatie van de ontmoetingsplekken, groen- en speelvoorzieningen en welke producten en soorten hiervoor in aanmerking komen. Voor de mobiliteitsoplossingen werpen we een blik op parkeerplekken, verkeersroutes, oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s, E-bikes en deelauto’s. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw mening, welke je middels een vragenlijst kan geven.

We benadrukken expliciet dat onderwerpen zoals woningoppervlaktes, plattegronden en woningprijzen NIET behandeld worden tijdens de bijeenkomst.

We willen je graag de ruimte geven om onder het genot van een kopje koffie of thee de panelen te komen bekijken en je mening te geven en vragen je daarom op te geven hoe laat je zou willen komen? Log in via de website of vul eerst het belangstellingsformulier in om vervolgens een eigen account aan te maken.


Terug naar nieuwsoverzicht